The Four Seasons rooftop is an outdoor entertainment destination situated on the Beirut waterfront. The rooftop offers several amenities as well as food and beverage services. It is a space where visitors benefit from panoramic views of the Mediterranean Sea and Lebanese mountains.

Studio Name: Bernard Khoury DW5
Design Team: Bernard Khoury
Area: 950 m2 (Total)
Year: 2019
Location: Beirut

Four Seasons Rooftop By Bernard Khoury DW5 - Sheet1
©Bernard Khoury DW5

The initial intention was to open up the two existing areas to allow maximum exposure to the waterfront and mountainous landscape. The elevated lounge area is extended in order to reach the pool area creating a unified space. A twenty-one-meter-long box is designed in the middle of the space to satisfy the visitors and hotel users’ needs in all seasons and conditions. The box houses an elongated bar as its centerpiece.

Four Seasons Rooftop By Bernard Khoury DW5 - Sheet3
©Bernard Khoury DW5

The rooftop is draped in a marble finish covering the floors, pool area, and Jacuzzi. The box is articulated in steel structural elements with glass infills and covered with white curtains on all four sides. On the short edges of the box, the transparent facades expose the interior to the pool area from the East side, and the sunset bar area from the West side.

©Bernard Khoury DW5

On the long edged facades, the glass panels retract in summer to allow for a completely open setting. Light grey curtains cover the previous 7-meter-high bar wall providing a dramatic backdrop for the DJ booth.

Author

Rethinking The Future (泛亚电竞赛事手游(泛亚电竞注册官网v6.3 IOS版)) is a Global Platform for Architecture and Design. 泛亚电竞赛事手游(泛亚电竞注册官网v6.3 IOS版) through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment

雷火电竞下注投注(雷火电竞公告即时) 英雄联盟竞猜查询赛表 英雄联盟竞猜比赛4.10.1 竞技宝直播联赛可靠 YBG电竞全球比赛 JJ竞技选手新版v9.7(JJ竞技下注现场)