The redesigned villa maintains the current organization on three levels and re-proposes the same distribution scheme, keeping the secondary functions on the basement ground floor, while on the upper floor, towards the west the living area facing the landscape below and to the east the sleeping area.

Project: MIDE architetti
Location: Vicenza (VI) Italia
Committee: Privato
Timing: 06/2021 Job assignmen
Built-up area:760 m 2
Render: Filippo Michielon

256-Villa with swimming pool in the Berici Hills By MIDE architetti - Sheet1
©Filippo Michielon

The second floor, set back from the floor below, reduces its visual impact from the street and houses the master bedroom suite.

An infinity pool and a Pool House are built next to the house.

256-Villa with swimming pool in the Berici Hills By MIDE architetti - Sheet2
©Filippo Michielon

Even the facades of the floors are rethought and treated with diversified finishes, to emphasize the contrast between the existing and the new upper floors, while taking up the rational organizational scheme of the old building.

256-Villa with swimming pool in the Berici Hills By MIDE architetti - Sheet4
©Filippo Michielon

The pigmented concrete base, partially masked by the vegetation, coincides with the consolidated ground floor, while the new upper floors are covered with slabs with a grit finish with the natural colours of the earth and vegetation. The living area opens towards the landscape, maintaining the current visual transparency, and the terraced garden is configured as an ideal extension of the internal areas towards the outside.

Author

Rethinking The Future (泛亚电竞赛事手游(泛亚电竞注册官网v6.3 IOS版)) is a Global Platform for Architecture and Design. 泛亚电竞赛事手游(泛亚电竞注册官网v6.3 IOS版) through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment

雷火电竞下注投注(雷火电竞公告即时) 英雄联盟竞猜查询赛表 英雄联盟竞猜比赛4.10.1 竞技宝直播联赛可靠 YBG电竞全球比赛 JJ竞技选手新版v9.7(JJ竞技下注现场)