The showroom of Ingrad apartment complex is inspired by the architecture of the complex. Bright and visible from afar, it welcomes visitors, potential residents of the future complex.

Project Name: Ingrad Transformation Sales Office
Studio Name: IND Architects
Location: Moscow city, Russia
Area : 417 sqm
Date: 2018
Quote: The looked-through space that represents the future apartment complex

Ingrad Transformation Sales Office By IND Architects - Sheet1
©IND Architects

The volume is a rectangle, however, plasticity of the facade is not so much rectilinear — the plane of the main facade is divided horizontally and vertically into four parts, two of which are displaced inside the office.

Ingrad Transformation Sales Office By IND Architects - Sheet4
©IND Architects

The main exterior materials are glass and perforated brass cassettes. Under perforation there is illumination of the square form of different sizes. This reference to the windows of residential buildings shows the connection of sales office with the residential complex itself. In the dark, the office is visible from afar, bright rectangular lights attract attention; more calm light, pouring from the building, allows one to observe the main office space. Two-row height stained-glass window of the office space allows one to see some interiors of the showroom in the daytime.

Ingrad Transformation Sales Office By IND Architects - Sheet5
©IND Architects

Double-lighted space of the waiting area is the core of the showroom, from this space customers and employees get into all client areas, meeting rooms on the first floor and showrooms on the second floor. On the site between the showrooms there is a display stand with materials, as well as a view of the mockup, allowing one to appreciate the architecture of the complex from a bird’s eye view.

Ingrad Transformation Sales Office By IND Architects - Sheet6
©IND Architects

As in the exterior of the showroom, the interior uses the image of residential windows — light niches are located in the walls of double-lighted zone — in the wall opposite the stained-glass window and in the ceiling of the building. Lamps of similar shape illuminate the open space.

Author

Rethinking The Future (泛亚电竞赛事手游(泛亚电竞注册官网v6.3 IOS版)) is a Global Platform for Architecture and Design. 泛亚电竞赛事手游(泛亚电竞注册官网v6.3 IOS版) through more than 100 countries around the world provides an interactive platform of highest standard acknowledging the projects among creative and influential industry professionals.

Write A Comment

雷火电竞下注投注(雷火电竞公告即时) 英雄联盟竞猜查询赛表 英雄联盟竞猜比赛4.10.1 竞技宝直播联赛可靠 YBG电竞全球比赛 JJ竞技选手新版v9.7(JJ竞技下注现场)